lørdag den 23. april 2011

Skærtorsdag

Her en rapport fra torsdagens fiskeri.

Vi kom lidt sent ud og havde først grejerne i vandet klokken lidt i syv.

Første kontakt var kl. 10 og op kom der en lille sveske på 2,8.

10:30 gik begge riggene i 30 fod. efter lidt panik med at rydde, måtte vi stoppe ved styrbords planere da fisken fra bagbord var gået i linerne, heldigvis løste det sig selv igen og efter at den første fisk på 10,2 var landet gik turen til nummer to som efterhånden var ude med 800 fod.. efter lidt tovtrækkeri måtte den dog også en tur i dørken og vejede ind på 10,5 kg.
Ganske fornuftig start med dobbelthug af to 10+'ere.
Herefter gik der nogen timer før vi igen fik kontakt, igen på riggen og denne gang i 45 fod, igen en fin fisk på 8,4 kg.

Midt i et skarpt sving fik vi så endnu en på 5,4 og festen lukkede med endnu en på 10,2.Alt i alt en fin dag med en god gennemsnitsvægt.(Billederne kommer senere da netværket stinker lige her)

Nu går den mod travbanen og frokost og senere vil vi nok lægge i i Tejn, i dag bliver en indedag og så må vi se hvad vinden dikteer i morgen.

Til slut vil vi da ikke undlade at nævne vor forestilling om at Trollingmaster vil komme til at opleve en fornuftig flok rigtig store fisk denne gang, mon ikke fiskene fra de sidste par dage på Rügen når at komme lidt tætterer på øen.

1 kommentar:

Pesca Litoral sagde ...

Olá, grande pescaria, peixes bonitos!
Abraços.
Tiago.
http://pescalitoral.blogspot.com